DISTRACTIE IN MISCARE. CAMARAZI IN DEPLASARE.

Ce este Tabăra NERF?

Tabăra NERF a pornit din dorința de a oferi copiilor un mod distractiv de a face mișcare în aer liber alături de prieteni – atât cei mai buni prieteni de acasă, cât și noii prieteni din tabără!

De aceea, tabăra are un program pe placul oricărui copil, cu distracție de echipă alături de blasterele NERF și alte jocuri, sub coordonarea unor supraveghetori specializați.

Când, cine și unde?

Tabăra se va desfășura în perioada 20-25 iulie 2017 și este destinată copiilor cu vârste între 8 și 12 ani. Camarazii se vor distra la aer curat, într-un spațiu special amenajat pentru ei la 23 km de Brașov, în zona Bran.

La Tabăra NERF vor lua parte copiii ai căror părinți acumulează cel puțin 200 de puncte pe site și câștigă tragerea la sorți pentru cele 17 locuri duble puse în joc. Astfel, 17 copii cu vârstele cuprinse între 8 și 12 ani vor câștiga locuri în tabără, fiecare alături de cel mai bun camarad al său.

Ce vor descoperi camarazii in Tabara NERF?

Timp de 6 zile, camarazi își vor antrena spiritul de echipă și precizia cu blasterele NERF, iar în fiecare seară de tabără vor descoperi cele mai îndrăgite jocuri și jucării de la Hasbro: Monopoly și Jenga, eroii Marvel și Transformers, plus multe alte surprize.

Și pentru că distracția face echipă bună cu educația, în Tabăra NERF copiii vor învăța o mulțime de lucruri utile: explorare montană și supraviețuire, orientare în spațiu, prim-ajutor, colaborare în echipă, comunicare cu camarazii.

În plus, camarazii vor descoperi împrejurimile Branului, în trasee ghidate și atent supravegheate la Cheile Râșnoavei și Zănoaga.

tabara NERF inseamna distractie de echipa

Pe parcursul taberei, camarazii vor forma echipe și vor compune Imnul Taberei NERF 2017, pentru care vor gândi împreună și o coregrafie distractivă. În fiecare zi, echipele se vor confrunta cu noi provocări: treasure hunt, tragere la țintă, ștafetă, Olimpiada de Distracție, concurs de bowling, traseu cu obstacole. Iar relaxarea se va face tot în echipă: în fiecare seară, copiii vor avea un program lejer, cu ateliere creative, jucării și hohote de râs!

10 motive pentru care orice părinte ar
vrea să-și înscrie copilul în Tabăra NERF:

1. În Tabăra NERF, fiecare copil va fi mereu activ fizic, din propria dorință și bucurie.

2. Va merge în tabără alături de cel mai bun prieten al său, pentru distracție dublă.

3. Își va face noi prieteni și va învăța ce înseamnă cu adevărat o echipă.

4. Va învăța noțiuni de bază pentru orientare și supraviețuire.

5. Va fi încurajat să comunice deschis și pozitiv cu ceilalți.

6. Va fi mereu supravegheat și ghidat de specialiști în comunicarea cu copiii.

7. Va descoperi locuri noi și pitorești, pe trasee lejere de munte.

8. Va avea mereu ceva de făcut: atât antrenamente distractive, cât și joacă și relaxare.

9. Va descoperi cele mai simpatice jocuri și jucării de la Hasbro, în seri tematice.

10. La final, se va întoarce acasă cu nenumărate amintiri frumoase!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Te-am convins?

Caută produsele NERF în magazinele participante la campanie
și înscrie codurile pe site pentru a te califica în tragerea la sorți!