Distracție în mișcare. Camarazi în deplasare.

CEA MAI TARE TABĂRĂ DE VARĂ REVINE cu și mai multă distracție!

Ce este Tabăra NERF?

Tabăra NERF a pornit din dorința de a oferi copiilor un mod distractiv de a face mișcare în aer liber alături de prieteni – atât cei mai buni prieteni de acasă, cât și noii prieteni din tabără!

Ajunsă anul acesta la a treia ediție, Tabăra NERF are un program conceput pe placul oricărui copil, cu distracție de echipă alături de blasterele NERF și alte jocuri, sub coordonarea unor supraveghetori specializați.

Când, cine și unde?

Tabăra se va desfășura în perioada 15-20 iulie 2018 și este destinată copiilor cu vârste între 8 și 12 ani. Camarazii se vor distra la aer curat, într-un spațiu special amenajat pentru ei la 23 km de Brașov, în zona Bran.

La Tabăra NERF vor lua parte copiii ai căror părinți acumulează cel puțin 200 de puncte și câștigă tragerea la sorți pentru cele 15 locuri duble puse în joc. Astfel, 15 copii cu vârstele cuprinse între 8 și 12 ani vor câștiga locuri în tabără, fiecare alături de cel mai bun camarad al său.

CE VOR DESCOPERI CAMARAZII ÎN TABĂRA NERF?

Timp de 6 zile, camarazii își vor antrena spiritul de echipă și precizia cu blasterele NERF în activități practice captivante!

Îi așteaptă o drumeție alături de clubul montan unde vor explora împrejurimile și vor participa la o sesiune de activitate fizică, o excursie la rezervația de urși Zărnești și o excursie la Cheile Râșnoavei unde se vor distra cu tiroliana, escalada sau rapelul.
În plus, programul fiecărei zile va conține ateliere creative și sesiuni de distracție cu cele mai iubite jocuri Hasbro: Monopoly, Simon Air, Taboo, Jenga și multe altele.

TABĂRA NERF ÎNSEAMNĂ DISTRACȚIE DE ECHIPĂ

Pe parcursul taberei, camarazii vor forma echipe și vor compune împreună Imnul Taberei 2018, pe care vor învăța și o coregrafie distractivă.

Tot în echipă vor învăța și o mulțime de lucruri utile: explorare montană și supraviețuire, orientare în spațiu, colaborare, comunicare cu cei din jur. Și pentru că învățarea e în relație bună cu relaxarea, camarazii vor împărți zilnic hohote de râs și distracția din timpul sesiunilor de joacă!

10 motive pentru care orice părinte ar vrea să-și înscrie copilul în Tabăra NERF:

În Tabăra NERF, fiecare copil va fi mereu activ fizic, din propria dorință și bucurie.
Va merge în tabără alături de cel mai bun prieten al său, pentru distracție dublă.
Își va face noi prieteni și va învăța ce înseamnă cu adevărat o echipă.
Va învăța noțiuni de bază pentru orientare și supraviețuire.
Va fi încurajat să comunice deschis și pozitiv cu ceilalți.
Va fi mereu supravegheat și ghidat de specialiști în activitățile cu copiii.
Va descoperi locuri noi și pitorești, pe trasee lejere de munte.
Va avea mereu ceva de făcut: atât antrenamente distractive, cât și joacă și relaxare.
Va descoperi cele mai simpatice jocuri și jucării de la Hasbro, în seri tematice.
La final, se va întoarce acasă cu nenumărate amintiri frumoase!

Te-am convins?

Caută produsele NERF în magazinele participante la campanie și înscrie codurile pe site pentru a te califica în tragerea la sorți!

Înscrie cod!