Părerea specialiștilor

Specialiștii în dezvoltarea copiilor se alătură și în acest an celei mai tari tabere de vară pentru ca micuții să beneficieze de activități fizice distractive, care să îi motiveze și să le dezvolte spiritul de echipă.


Activitățile sportive în aer liber le oferă copiilor șansa de a se dezvolta armonios și sănătos. Iar când activitățile sunt distractive, totul devine mult mai plăcut.
Exact ca în Tabăra NERF!

Cine sunt specialiștii Taberei NERF:

Cine sunt specialiștii Taberei NERF:

ALEXANDRU BUȘILĂ

psihoterapeut, trainer, profesor,
director de fericire

Alexandru este licenţiat în sociologie şi psihologie. El spune că ceea ce nu poate face în şedinţele de terapie (adică să dea sfaturi), poate să facă în sesiunile de training.

A fost redactor la Radio România Actualități, editor la Televiziunea Română și managing partner & content manager la Human Performance Development International. În prezent este owner la Able Activ, psihoterapeut, profesor, trainer si antreprenor, iar oamenii din companiile cu care colaboreaza il numesc „director de fericire”.

Cu o abordare introspectivă şi orientat către dezvoltarea individului, în primul rând, Alexandru transformă cursurile sale în adevărate sesiuni de dezvoltare personală şi autocunoaştere.

SANDU GEORGIAN

antrenor personal, Master Trainer
la Școala de Fitness Scandinavia

Georgian este pasionat de mișcare și de corpul uman încă de mic copil, motiv pentru ca care, până acum, a încerat o gamă largă de sporturi și activități dinamice. De asemenea, jocurile au făcut mereu parte din programul său, fapt ce i-au influențat dezvoltarea într-un mod pozitiv.

Sandu Georgian consideră că a avut norocul să crească într-un mediu care i-a oferit oportunitatea de a petrece foarte mult timp în natură și să cunoască oameni care l-au încurajat să fie activ. Tocmai de aceea, a transformat pasiunea sa pentru mișare și joc într-o carieră frumoasă: este antrenor personal și Master Trainer la Școala de Fitness Scandinavia.

Care este crezul său? Acela că pentru a funcționa la capacitate maximă și pentru a ne menține tineri cât mai mult timp avem, nevoie de mișcare în viețile noastre, indiferent ce tip de sport alegem să facem.